✓ Mulighed for dobbeltrum

✓ Gratis bad efter behandling

Fodmassage til forkælelse af dine fødder i Søborg ved Lyngby

I vores hverdag udsætter vi hele tiden vores fødder for et stort pres. Vi bruger dem meget, og vi har en tendens til at glemme at give dem den rette behandling, de kræver. 


At have sunde fødder er nemlig en vigtig del af en sund krop og et godt velvære. Derfor må vi ikke overse denne del af kroppen.

Hos Buddinge Thai Massage kan vi tilbyde dig en professionel fodmassage. Vi holder til i nærheden af Søborg og Lyngby, hvor du vil finde gode parkerings muligheder hos vores massage klinik.

Få overskud med fodmassage for krop og sjæl

Selvom fodmassage primært bliver fokuseret omkring fødderne, har det også en positiv effekt på resten af kroppen.


Fodmassage virker afslappende, og på samme tid er det med til at give personen energi og overskud. Modtageren vil opleve en forbedring både fysisk og psykisk i form af afstresning.

Med fodmassage forbedrer du dit generelle velvære. I en stresset og hektisk hverdag er fodmassagen en god terapi for dig og din krop. Fodmassage er ren selvforkælelse som alle bør bruge ofte.

Besøg vores massageklinik i Søborg

Du er altid velkommen til at komme forbi vores klinik. Ved fodmassagen vil der blive taget højde for dine behov.

Den kraft massagen vil blive udført med, kommer an på dine ønsker.

Vil du vide mere om vores behandling, eller vil du bestille tid, kan vi kontaktes på telefonnummer 39 69 84 84 eller du kan benytte kontaktformularen herunder.

Bestil tid her

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Buddinge Thaimassage

CVR: ​26791774​

Kontaktinfo