Mulighed for dobbeltrum

​Du har mulighed for at blive behandlet i sammen rum med din kæreste eller veninde.

Gratis bad efter behandling

Vi tilbyder, du kan tage et dejligt gratis bad efter din behandling hos os.

Vi udfører ægte Thai massage​

Vi giver dig en ægte Thai massage som bygger på en tradition over 2500 år.

Massageformer

​Thaimassage er en over 2500 år gammel tradition, som bygger på teorier i indisk yoga, ayurveda og traditionel kinesisk medicin, men er tilpasset thailandske traditioner.

Den ægte Thaimassage udføres uden brug af olie, musklerne opvarmes vha. massage og efterfølges af strækøvelser, derefter videre til næste muskel gruppe.

Thai massage er en kombination af stræk, muskelmassage, led rotationer samt stimulering af meridianbanerne. Det er en massageform, hvor både klienten og behandleren er i bevægelse, og hvor behandleren ud over sine hænder også bruger knæ, albuer og underarme. Massageformen kan være meget hård, men til gengæld efterlades kunden med en både fysisk og psykisk velvære efter behandlingen. Vær beredt på lidt bevægelse af kroppen under massagen.

Hele kroppen bliver gennemarbejdet. Massøsen bruger hænder, fødder, knæ, albuer og sin egen kropsvægt. Formålet er at give modtageren et bedre helbred, større fleksibilitet og øget velbefindende. Thai Massage løser op på blokeringer og giver blødere led, bedre muskelbalance og øget energi. I dag er det udbredt at benytte olie i massagen, idet det giver mere komfort. Læs mere om thaimassage eller bestil tid her

I dag er det udbredt at benytte olie i massagen, idet det giver mere komfort.

Oliemassagen er et alternativ til den normalt mere fysisk hårde thai massage, idet denne massageform er blid og afslappende. Oliemassagen, hvor massøren kommer rundt på hele kroppen, er den rene wellness, og er god mod trætte og spændte muskler. Oliemassage fjerner træthed og forøger den daglige energi. Hvis klienten har ondt i ryggen, skuldre, nakken, ben, arme får oliemassage musklerne til at slappe af.

En kombination af Thai og Olie massage er meget udbredt idet Thai massage er fysisk hårdt for både kunden og massøren. Anvendes Varm Olie - giver det oplevelsen af mere velvære. Læs mere om oliemassage eller bestil tid her

Fodmassage

Sportsmassage

Terapeutisk Massage

Fodmassage virker afslappende og giver energi og velvære samtidig giver det balance både psykisk og fysisk. Fodmassage giver en dejlig fornemmelse af afslappethed - ikke kun i fødderne, men i hele kroppen. Fodmassagen afsluttes normalt med lidt nakke massage.

Det er vigtigt at kunden gør opmærksom på egne behov mht. til hvilken kraft man ønsker massagen udført med, idet massagen kan udføres med varierende kraft af massøren.

Udover hænder kan massøren også anvende arme, ben knæ og albuer afhængig af den ønskede styrke – massagen ønskes udført med. Læs mere om fodmassage eller bestil tid her

Sportsmassage hjælper kroppen med udskillelse af affaldsstoffer og tilførsel af frisk, ilt- og næringsrigt blod. Det kan være yderst nyttigt for personer, som træner hårdt, eller for mennesker med meget monotont arbejde. Bliver musklerne brugt, men med en for lav ilttilførsel i forhold til behovet, opstår der mælkesyreophobninger. Disse kan massøren hjælpe musklerne af med. Sidder man længe i samme stilling f.eks. foran skærmen og spænder, har musklerne ikke den pumpeeffekt, som skal til for at komme af med det gamle blod og affaldsstoffer. Dette gør, affaldsstofferne hober sig op, og derved giver myoser og efterfølgende spændinger. Sportsmassage benyttes også i forbindelse med sportsskader, da vævet omkring det skadede område kan løsnes op og derved reducere smerten, da der er mindre stress og anspændthed. Læs mere om sportsmassage eller bestil tid her

Terapeutisk massage - koncentreret massage om specifikke punkter - nakke, skuldre, knæ eller ryg.

Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til viden omkring musklernes og knoglernes placering, funktion m.m. Muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader kan afhjælpes. Den anatomiske viden gør det muligt at lokalisere lidelsen og udføre en specifik behandling herfor. Det er en dybdegående massageform, der arbejder med væv og musklerne i deres bevægelsesretning, og som fremmer musklernes arbejde. Sener og ledbånd masseres dermed også.

Generelt eliminerer massage infiltrationer og forebygger dannelsen af sammenvoksninger.

Terapeutisk massage har en lang række helbredende virkninger. Bl.a. fjernes spændinger, øger blodgennemstrømningen, hvorved affaldsstofferne udskilles fra muskelvævet og føres ud af organismen, som fremmes ved at drikke rigeligt med vand de næste 24 timer umiddelbart efter behandlingen. Dermed forbedres bevægeligheden i muskler og led. Massage styrker immunsystemet og virker smertestillende, da kroppen udskiller endorfiner, der er kroppens naturlige morfinstof.
Massage sænker blodtrykket og giver en dybere og lettere vejrtrækning.
Massage forkorter restitutionstiden efter muskelskader og hjælper muskelfibrene i at hele sig og undgå arvæv. Den smidiggør musklerne og afhjælper muskulære problemer.

Terapeutisk massage bruges til at behandle fx muskelkontraktioner, spændinger i nakken, skuldrene og ryg, spændingsrelateret hovedpine, overbelastningsskader m.m. 

Firmainfo

Buddinge Thaimassage

CVR: ​26791774​

Kontaktinfo

Kabelbrud ring 31 88 28 89

Telefon: ​39 69 84 84